Aşk ve Macerayı Konu Alan Bir Kitap-Mafya Sekreteri-Gizem Fere

 

Aşk ve Macerayı Konu Alan Bir Kitap-Mafya Sekreteri-Gizem Fere

Aşk ve macerayı konu alan en çok okunan kitaplar listesinde yerini alan eşsiz bir eser olan Mafya Sekreteri kitabını sizlere anlatmak istedim.

Okuma listenizde bulundurmanız gereken Mafya Sekreteri kitabı, aşk, macera ve gülünç olayları ele alan samimi anlatıma sahip, 2022 yılının en çok satanlar listesinde ve wattpad’e en çok okunan kitaplar kategorisinde hızla paylaşılan bir eser olmuştur Gizem Fere’nin Mafya Sekreteri kitabı.  

Mafya Sekreteri Kitabı İçeriğinden sizlere az bir anekdot paylaşayım…

Mafya Sekreteri Kitabında; Çağrı isminde henüz 17 yaşında olan annesinin ölümü ile hiç görmediği babasının yanına taşınan güzel bir kızdan bahsetmektedir. Demir ise kardeşi Emir ile yaşayan bir mafya olarak karşımıza çıkmaktadır. Emir ve Demir kardeş olası ile birlikte Emir abisi Demir'e nazaran oldukça neşeli yapıya sahip bir gençtir Kitap yazarı Gizem Fere ’de kesinlikle samimi anlatım türüne sahip, herkesin seveceği türden biri olarak kitabın anlatımında kendini göstermektedir.

Mafya Sekreteri Kitap Açıklaması

Çağrı'nın annesinden sonra tutunduğu dal Demir'di. Demir'in hayatındaki tek doğruydu Çağrı. Klasik mafya hikâyelerinin standartlarını aşan, burun kırmalı ve beyin kanatmalı bir macera. Demir'in karanlık dünyası, Çağrı'nın kırık kalbi, Emir'in yemekleri…

 

Bu adamın hayatında siyah sadece dekordan oluşuyordu. Beyazın masum olduğuna nasıl inanabilirdik ki, uyuşturucu bile beyazken?

Unutmadan; haram.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Dünyası Kitap Olan ailesi olarak bu tarz kitap içerikleri için siz değerli ziyaretçilerimizden yorum yaparak destek olmanızdır.

Teşekkürler


Yorumlar