Çok Satan Kitap: Babili Düşlemek- Richard Brautigan


En çok satan kitaplar kategorisinde yerini alan ve en çol okunan bir kitaplar rafında bulunan Richard Brautigan'nın eseri olan " Babili Düşlemek;

Çok Satan Kitap: "Babili Düşlemek- Richard Brautigan"
Kendi hayal dünyasında kurguladığı bir dedektiflik serüvenini anlatan ve bu yolda sürekli çuvallamasını anlatan;yeraltı edebiyat kategorisinde oldukça popüler bir eser olarak satışa çıkmıştır. Yazarın bu kitapta çok ciddi anlamda eşsiz hayal gücünü kullanarak kaleme aldığı eseri keyifli ve sade anlatımlara sahiptir.

Babili Düşlemek: " Bir Özel Dedektiflik Romanı Hakkında Kitap Tanıtım Bülteni

Gerçekten'de bagajda ölü bir fahişenin cesedi vardı.

Malumunuz ya da değil; Richard Brautigan, Beat Kuşağı ve sonrasında gelen Hippi sürecinin bayrak yazarlarından biri, biri derken başlıcası. Dönemin -yani buhran sonrası dönemin- kurtuluş vaat etmese de insanların sarılmaktan vazgeçmedikleri bir-iki isminden olan Richi, bu bir iki ismin birçoğu gibi çok fazla içti, ve gene bu bir iki ismin yaptığı gibi kafasını kendisine ait bir av tüfeğiyle parçaladı. Tüm Beat yazarlarının görmezden gelinmeye çabalanan ana edebi özelliği olan şairlik onda da vardı. Bir şairdi. Bir şair olmasına rağmen hep romanları üzerinde duruldu. O buna aldırış etmedi. Romanları da onun için uzun şiirlerdi kısa cümlelerle kurulan. Her RB okuru için gereksiz olduğunu bildiği bir sancı mevcuttur: bir kitabı diğerine değişememenin sancısıdır bu, Riçi'nin herhangi bir kitabını bir diğerine değiştiğiniz an pişmanlık içinizi kavurur ve kendinizden utanırsınız.
İşte onlardan biri: şiirsel bir kara mizahla donatılmış dahiyane bir roman.


(Tanıtım Bülteninden)

Yorumlar

  1. Çok Satan Kitap: "Babili Düşlemek- Richard Brautigan" 2019 YILININ EN ÇOK SATANLAR LISTESI BABILI DÜŞLEMEK BABILI DÜŞLEMEK KITABI BABILI DÜŞLEMEK KITAP HAKKINDA BABILI DÜŞLEMEK KONUSU BABILI DÜŞLEMEK ÖZETI DETEKTIF ROMAN DÜNYASI KITAP OLAN EN ÇOK DINLENEN KITAP EN ÇOK OKUNAN KITAP EN ÇOK OKUNAN ROMANLAR EN ÇOK SATAN KITAP EN ÇOK SATAN KITAPLAR EN ÇOK SATAN ROMANLAR MACERA MACERA KITAPLARI RICHARD BRAUTIGAN

    YanıtlaSil
  2. Hedefim 365 gün 70 kitap sıradaki kitabımın ismi belli oldu babili düşünmek. Babili düşünmek konusu itibariyle de ilgi alanıma giren sayılı eserlerden biri. Özel bir kitap tavsiye için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Babili düşlemek güzel bir kitap teşekkürler dünyası kitap olan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder