"Zamanın Derinliklerine Yolculuk" ile Başlayan Bir Kitap|Son Reset- Sema Dalkılınç

"Zamanın Derinliklerine Yolculuk" ile Başlayan Bir Kitap|Son Reset- Sema Dalkılınç

"Zamanın Derinliklerine Yolculuk" ile Başlayan Bir Kitap|Son Reset- Sema Dalkılınç

Kitap severler için son çıkan romanlar listesinde yerini almış bir eser olan ve oldukça akıcı bir anlatıma sahip, geçmiş ile geleceğin muazzam bir şekilde harmanlandığı ve bilim kurgunun İslam'a işlenme boyutunu en güzel şekilde anlatmakla  birlikte, sizi alıp tarihin bir ucundan diğer ucuna taşıyan eşsiz bir roman özelliği taşıyan "Son Reset" kitabı, Sema Dalkılınç tarafından  Theseus yayınları tarafından yayımlanmıştır.

Sema Dalkılınç Son Reset Kitabının Konusu

Yazar Sema Dalkılınç, geçmiş-gelecek ve şimdiki zaman dilimindeki olay örgüsüyle harmanlanmış, akıcı,sade bir anlatımı ile ilk başlarda ne okudum şimdi derken kendimi; Tufan, Göbeklitepe, Mısır piramitleri, Mu kıtası gibi tarihi zamanlarda insanlığın alt yapısında iyi ve kötünün bir arada olduğu hikayenin içinde kaptırmış buldum.Ayrıca beklemediğim bir son ile bitmiş olması ise dikkatimden kaçmadı.

Sema Dalkılınç Son Reset Kitap Yorumu 

Sem, Fethiye'de yalnız bir yaşam sürdürmeye özen gösteriyordu.Gördüğü kabuslar o kadar tanıdık geliyordu ki gerçekle rüya arasında kaldığı bir zamanda yakışıklı haberciyle tanışır...Aradığı soruların cevabı, bir görevi olduğunu,bir seçim yapması gerektiğini aradığı anahtarın kendi olduğunu haberciden öğrenir... İnsanlık için önemli olan bu görev neydi? Karanlık güçlerin asıl hedefi neydi? 

Habercinin Sem'le olan bağlantısı neydi? Haberci Sem'e nasıl yardımcı olacak?

Son Reset Kitabının Arka Kapak Bilgisi

Bazen her şey göründüğü gibidir. Biz hep daha derin anlamlar arar dururuz.” Şu yaşadığımız çağın ve şimdiki zamanların Nuh Tufanı’nı yaşatan durumlardan hiçbir farkı yok. Kötülük her yerde ve evren büyük resetlenme için hazırlanıyor… Dünya yok olmanın kıyısında… Kahramanımız Sem’e bu durumu aksine çevirmesi için bir görev veriliyor.

Göbeklitepe’den başlayıp Mu Kıtası’na, Atlantis’e ve Mısır’a uzanan var olma savaşı…


Bu kaosu ve mücadeleyi soluksuz okuyacak, içinde bulunduğunuz andan; uzayın, mitolojinin ve tarihin harmanlandığı evrenlere sürükleneceksiniz..


Yorumlar

  1. Dünyası kitap olan sitesini çok iyi bir site, paylaşılan kitap içerikleri gayet güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder