Yaşanmış Bir Olayı Konu Alan Kitap; Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz-Ethem Emin Nemutlu

Yaşanmış bir hayat hikâyesini konu alan oldukça ilgi çekici bir kitap olan “Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz” kitabı, en çok okunan kitaplar listesinde yerini almıştır.

Olimpos yayınları olarak piyasaya çıkan, Ethem Emin Nemutlu’nun kaleminden eşsiz bir eser olan en çok satılan kitaplar listesinde de yerini almış bir eser olması ile birlikte; kitap severlerin popüler kitapları arasında yerini almıştır.

Yanlış hayat doğru yaşanmaz kitabının yazarı olan Ethem Emin Nemutlu hakkında kısa bilgiler verecek olursa da;

Yazar hakkında genel bilgi vermek güç olması ile birlikte yazmış olduğu birçok eser de kimliği ve kişiliğinden az da olsa bahsetmek mümkündür.

Ethem Emin Nemutlu’nun eserleri duygusal olmakla birlikte öğretici niteliğinin de ağır bastığını söylemek mümkündür. Bu kanıya da Ethem Emin Nemutlu’nun yazmış olduğu “Gerçek Mucize Kendine İnanmaktır”.

 

Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz Kitap Açıklaması

“Ölmeden önce ölmek” fikrini benimseyen, intiharlar kuşanan ve otuz senedir cezaevinde olan bir kadın…

Hasret Kurtuluş; uyuşturucu bağımlısı, kocasını öldürmekten hüküm giymiş ve hayattan çoktan vazgeçmiş bir kadındır. Yine bir intihar girişiminin ardından psikoloğun yolunu tutar. Bu sefer psikolog farklı biridir. Hapishanede bir hastaya ilk kez bakan Psikolog Efe Taşçı, Hasret'in hayat hikâyesini dinledikten sonra ona yardım etmeye karar verir. Bu yardımlar doğrultusunda hüzün ve umudun iç içe geçtiği bir hikâye başlar.

 

Yanlış hayat doğru yaşanmaz kitabının ilgi çekici bir kitap olması ve en çok okunmasının nedeni? Kitabın bir yaşanmış olayı anlatması ile birlikte yazarın kullandığı üslubun da etkisinden kaynaklanmaktadır.

 

Sizlerde Yorumlarda ve iletişim bölümünden bizimle okuduğunuz kitapları paylaşabilirsiniz.

Yorumlar