Dünyası Kitap Olan-Dünyaya Kitapla Yelken Açar



İnsanlar kitaplardan çok şeyler öğrenir, öğrenir de insanlar pek anlam çıkartır mı? Orası işte bir muamma. Kitapları eğer okursak, öğreneceğimiz çok şey olur ama okumadan ne olur ki!

Bu yüzden kitaplar üzerine aslında yazılacak ve çizilecek çok şeyler var. Bizlerde sizlere bu şeylerden bahsetmek babında “Dünyası Kitap Olan”  blog sitesini açtık. Amacımız belli! Amacımız çok şeyler öğrenebileceğimiz, çok şeyler görebileceğimiz eşsiz kaynaklar olan “-KİTAPLAR”  dan dan gerek tanıtımlar gerekse alıntılar yaparak siz okuyucularımıza bir şeyleri göstermek.
Bizler ticaret yapmıyoruz! Sade ve öz “Kitaplar Hakkında Tanıtımlar ve hangi kitapta neler olduğu” üzerine paylaşımlar yapmaktayız. Tabi ki paylaşmak, öğrenmek ve faydalanmaktan ziyade bir eksik olan şeyi yani okumayı, bilmeyi anlatmak.


Hayat insanlara çok şey yazdırır. Ama yazdırdığı o şeyi belki okumanıza bile fırsat vermez. Keşkeler hep dilinizde olmasın diye marjinal faydayı artırmak yani “her ilave bir kitapta alacağınız fayda” olayını göstermek.

Bu yüzden sloganımız olan “Dünyası Kitap Olan, Kitapla Dünyaya Yelken Açar” düsturu ile hayat bulmaktır.

Belki okumayı sevmezsiniz! Bizler sizlere okumayı ve yazılanların anlamını ve bu ne yazmış? Kim ne kitap çıkartmış? Hangi kitap ne kadar satmış? Hangi kitabın konusunda ne var? Kavramları üzerinde bilgilendirici yazılar yazmak.

Eğer bu yazımızı okuyor ve bir nebzede olsa içimdekileri dökmek istiyorum diyorsanız yorumlarda yazabilirsiniz. Sizlere mümkün olduğunca geri bildirimde bulunmaya çalışırım.

Yorumlar

Yorum Gönder